Wie wij zijn

Wij zijn Dennie en Monica van Herwijnen; eigenaar van dé Wandelcamping van Nederland: Wandelcamping Pluk de Dag. Onze Wandelcamping is een Natuurkampeerterrein. Deze ligt in het mooie buitengebied van Doetinchem (de Achterhoek), direct aan het Pieterpad en tegen het Landgoed Slangenburg aan waar men naar hartenlust kan wandelen.
Dit is ook waar wij mogen wonen en genieten samen met onze dochters Eva en Julia en hond Bella. En uiteraard wandelen wij graag in het gevarieerde coullissenlandschap, maar daar komt het niet altijd van omdat er op onze Wandelcamping altijd wat te doen is. Wij vinden dat niet erg, want van gelukkige en tevreden gasten en wandelaars worden wij blij.

Naast onze Wandelcamping bieden wij wandeloplossingen aan via wandeldrogist.nl. Bij de receptie kun je deze wandeloplossingen zien, advies krijgen en eventueel passen/proberen.

Het idee om met een Wandelcamping en Wandeldrogist te beginnen, en de expertise, interesse en ervaringen die wij hebben opgedaan, komen allemaal van onze Wandelspeciaalzaak in Zoetermeer waar wij eigenaar van waren tot en met november 2022.
Onze werkwijze in de Wandelspeciaalzaak was oplossingsgericht; met de klant wilden wij net zo lang zoeken naar een oplossing om een specifiek wandelprobleem op te lossen.
Dennie heeft de opleiding tot voetkundig adviseur gedaan en van daaruit, samen met de ervaringen in de Wandelspeciaalzaak en informatie die wij gevonden hebben, veel wandeloplossingen succesvol in de praktijk kunnen toepassen.
Hier kwam ook een assortiment uit voort met wandeloplossingen en deze bieden wij nu aan via Wandeldrogist.nl

Wandelschoenen, standaard wandelsokken, wandelkleding, rugtassen en dergelijke vind je niet bij ons. Advies inwinnen, passen en kopen kun je het beste bij een wandelspecialist bij jou in de buurt doen.
Bij ons kun je vervolgens jouw wandeluitrusting uittesten en inlopen, en mocht het nodig zijn helpen wij jou om je wandelschoenen nog beter te laten aansluiten of je rugtas af te stellen. Wanneer je uiteindelijk tegen een wandelprobleem aanloopt gaan we samen met jou op zoek naar een goede oplossing om jouw wandelgenot te verhogen en jouw wandeldoelen te behalen.
Een wandeloplossing hoeft trouwens niet altijd middels een product opgelost te worden. Een simpele vetertruc kan soms ook voor verlichting zorgen.