Algemene voorwaarden

Algemeen:

Wandeldrogist is gevestigd aan Loordijk 9, 7004 HW Doetinchem. Telefoonnr: 06-5733 0598, www.wandeldrogist.nl, contact@wandeldrogist.nl onderdeel van Wandelcamping VOF; KvK: 87537133, IBAN: NL63RABO0318475820, BIC: RABONL2U, BTW: NL864322951B01

Koopovereenkomst:

Je kunt elk moment via internetbankieren (Ideal), creditcard (Visa of Mastercard) of VVV-cadeaukaart iets in onze webshop aankopen. Op het moment dat je een orderbevestiging via de e-mail ontvangen hebt en de betaling is ontvangen, is de koopovereenkomst tussen Wandeldrogist en de koper tot stand gekomen. De betaling wordt gerealiseerd door een online kassasysteem van Mollie.

Prijzen en producten:

Alle genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten. Zetfouten blijven ten alle tijde voorbehouden. Afwijkingen en wijzigingen in kleur, maatvoering, uitvoering of inhoud van producten zijn voorbehouden. De eigenschappen van producten zijn met zorg en aandacht of door ons zelf waargenomen of door de leverancier verstrekt. Hier kunnen kleine afwijkingen voorkomen en geen rechten aan worden verleend.

Retourneren van gekochte artikelen:

Je kunt jouw bij Wandeldrogist uit de webwinkel aangekochte artikel, binnen 14 dagen na ontvangst, nieuw, ongebruikt, compleet en in onbeschadigde verpakking terugsturen naar ons. Je kunt je artikel ruilen of je geld terugontvangen van het retour gezonden artikel (dus niet van de portokosten). Beide keuzes zijn exclusief portokosten. De kosten voor het retour zenden zijn voor de koper zelf. Indien is aangetoond dat het artikel niet aan de overeenkomst voldoet zal Wandeldrogist deze vervangen door een nieuw product, of in overleg je geld terug te storten.

Garantie:

Op de door Wandeldrogist geleverde producten bestaat een garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn artikelen geleverd wordt. De mate van garantie verschilt per artikel. De garantietermijn wordt gesteld door de fabrikant en gaat in op de datum van levering. De garantie op een artikel vervalt wanneer een artikel kapot is gegaan door slijtage, ondeskundig of onjuist gebruik. Als je denkt dat je aanspraak kunt maken op de fabrieksgarantie van een artikel, mail ons jouw uitleg over de garantieclaim incl. een foto van het artikel/het probleem en het aankoopbewijs of bestelnummer van jouw aankoop via Wandeldrogist.nl.

Klachten of tips:

Wij horen het graag! Je kunt ons het beste bereiken via de e-mail: contact@wandeldrogist.nl. Wij zullen er alles aan doen om klachten en tips serieus te nemen en goed en netjes af te handelen