Levering en portokosten

Levering:

Wandeldrogist levert binnen 3 werkdagen, na ontvangst van betaling, mits op voorraad. Wij leveren op het opgegeven afleveradres af, maar mocht dit niet mogelijk zijn, of wil jij jouw bestelling in meer dan één zending ontvangen, dan zullen de extra gemaakte kosten door de koper verrekend worden. Onze levertijden gelden als indicatie en niet als uiteindelijke termijn. Mocht de bestelling niet compleet geleverd kunnen worden omdat één of meerdere artikelen niet voorradig zijn, dan worden de ontbrekende producten kosteloos nagezonden of het bedrag van de ontbrekende producten gerestitueerd.

Wandeldrogist is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wandeldrogist hanteert een maximale levertijd van 30 dagen. Na de maximale levertijd van 30 dagen is het mogelijk de overeenkomst zonder opgaaf van reden te ontbinden en zal het geld op jouw rekening worden teruggestort.

Portokosten:

Wanneer je jouw bestelling zelf komt ophalen is er uiteraard geen sprake van portokosten. Mocht je de bestelling willen laten bezorgen op het door jou aangegeven adres, dan is er sprake van portokosten. Onze portokosten zijn gebaseerd op bezorging in Nederland. Voor alle bestellingen geldt € 5,95 portokosten per bestelling. Komt de totale waarde van de bestelling boven de € 75,00 dan wordt deze gratis verzonden. In sommige gevallen kan hiervan afgeweken worden omdat het volume van dit artikel groot genoeg is om als brievenbuspost verzonden te worden en dus de portokosten lager uitvallen. Hiermee wordt rekening gehouden in de webshop van Wandeldrogist.nl. Voor het verzendklaar maken en het bezorgen betaal je dus het bedrag dat voor het afsluiten van de bestelling wordt aangegeven.

Wandeldrogist zorgt voor bezorging met PostNL.